Кубок в Deutshe Schule Kiew

У понеділок, 26 вересня 2016 року в Deutsche Schule Kiew відбулися змагання між трьома школами на знання німецької мови. Учні Олександрійського колегіуму Узлова Ліза (5-Г), Олексієнко Поліна (6-В), Моцна Настя (7-В), Дьобріх Хелєна (8-В), Колєватова Даша (9-В) та Бут Настя (9-В) разом із учителем німецької мови Волковою Н.В. о другій ночі виїхали з Олександрії та п'ять годин були в дорозі. До Києва приїхали вже стомленими, адже цю подорож не можна назвати зручною хоча б тому, що ми вночі майже не спали.

У школі всі команди спочатку презентували себе, а після невеличкої перерви розійшлися по кабінетах. Усього було 5 локацій: німецьке країнознавство, історія, граматика і лексика, письмо та малювання плакату. На граматиці/лексиці та письмі кожен виконував завдання окремо, а потім виводився середній бал на групу.

З іншими завданнями ми впоралися дуже добре і отримали найбільший бал. Презентація намальованого плакату на тему "Школа моєї мрії", на думку журі, теж виявилася найкращою. Перед тим, як оголосити результати, усім дали невеличкі подарунки з логотипом школи та грамоти. Кожен хотів, аби саме його команда перемогла, тому відчувалась напружена атмосфера. Але коли сказали: "Перемогла команда... з Олександрії!" - нашому щастю не було меж. Ми були раді і перемозі, і тому, що змогли гідно представити колегіум.

/Files/images/2016-2015/kubok_v_Deutshe_Schule_Kiew/IMG_20160926_154140.jpg Ми змогли перемогти /Files/images/2016-2015/kubok_v_Deutshe_Schule_Kiew/IMG_20160926_142529.jpg завдяки спільним зусиллям та командній роботі: знання кожного вплинули на перемогу.

Кубок, який ми отримали, стане прикрасою школи у цьому році і ще одним показником рівня знань. Велика подяка вчителям, які донесли до нас важливість навчання і, зокрема, вивчення німецької мови.

Важливим стало те, що ми змогли об'єднатися і стати справжньою командою, незважаючи на те, що всі з різних класів і зустрілись уперше. Зрозуміло, завжди є до чого прагнути. Навіть проживши життя, ми не знатимемо всього, але думаю, що ця перемога стане стимулом для подальшого навчання і розвитку.

Колєватова Даша, 9-В клас.

Кiлькiсть переглядiв: 213