Міський семінар вчителів німецької мови


10 лютого 2017 року в НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа» відбувся міський семінар для вчителів німецької мови «Використання інтерактивних методів навчання на уроках німецької мови».

Учасників семінару привітно зустріли директор навчального закладу Авраменко Олександр Миколайович та заступник з навчально-виховної роботи Малишева Наталія Вікторівна.

Цікавим звітом-презентацією про своє річне відрядження до Німеччини та досвід роботи розпочала семінар вчитель німецької мови Олександрійського колегіуму Титар Ксенія Вікторівна.

Вчителі німецької мови міста стали активними учасниками відкритих уроків в 11-В та 6-В класах, які провели досвідчені вчителі закладу Сізова Світлана В’ячеславівна та Малишева Наталія Вікторівна.

Всі заходи, проведені вчителями колегіуму, пройшли на високому методичному рівні.

Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках, застосованих вчителями, сприяли підвищенню ефективності, всебічному і гармонійному розвитку особистості учнів та розвитку творчих здібностей, розширенню їх світогляду, зацікавленості в навчанні.

Учасники семінару з захопленням відмітили проявлену творчість, креативність і майстерність всіх учителів, активність учнів навчального закладу.

Спокійна, толерантна, затишна атмосфера сприяла кращому сприйманню проведених заходів.

/Files/images/2016-2015/mskiy_semnar_vchitelv_nmetsko_movi/1.jpg /Files/images/2016-2015/mskiy_semnar_vchitelv_nmetsko_movi/2.jpg /Files/images/2016-2015/mskiy_semnar_vchitelv_nmetsko_movi/3.jpg /Files/images/2016-2015/mskiy_semnar_vchitelv_nmetsko_movi/4.jpg /Files/images/2016-2015/mskiy_semnar_vchitelv_nmetsko_movi/5.jpg

Учасники заходу щиро подякували адміністрації навчального закладу,
кафедрі вчителів іноземної мови та побажали творчої співпраці.

Кiлькiсть переглядiв: 504