Повернутися до звичайного режиму

Вітаємо чемпіонів Кіровоградської області!

/Files/images/2016-2015/vtamo_chemponv_krovogradsko_oblast/3.jpg /Files/images/2016-2015/vtamo_chemponv_krovogradsko_oblast/2.jpg /Files/images/2016-2015/vtamo_chemponv_krovogradsko_oblast/1.jpg12 березня в приміщенні ДЮЦ м.Кропивницького відбувся фінал області з інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?". Команди боролися за право захищати Кіровоградську область на чемпіонаті України, який, відбудеться 26 березня в Одесі. У знайомій уже всім червоній залі зібралося 16 команд: 8 старшої та 8 молодшої вікових категорій. Демонструвати свої інтелектуальні здібності та відстоювати честь нашого міста вибороли право три команди:

  • "Олімп", молодша вікова категорія (НВО "Олександрійська гімназія ім. Т.Г. Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ст. – школа мистецтв");
  • "Парадокс", молодша вікова категорія (НВК "Олександрійський колегіум - спеціалізована школа");
  • "Галілео", старша вікова категорія (НВК "Олександрійський колегіум - спеціалізована школа").

Команда "Парадокс", незважаючи на конкуренцію, складні каверзні запитання, обмаль часу та дуже досвідчених суперників, змогла здобути перше місце із значним відривом у цілих чотири бали.

Перемога інтелектуалів

/Files/images/2016-2015/vtamo_chemponv_krovogradsko_oblast/4.jpg /Files/images/2016-2015/vtamo_chemponv_krovogradsko_oblast/5.jpg /Files/images/2016-2015/vtamo_chemponv_krovogradsko_oblast/6.jpg /Files/images/2016-2015/vtamo_chemponv_krovogradsko_oblast/7.jpg /Files/images/2016-2015/vtamo_chemponv_krovogradsko_oblast/8.jpg

Хоча учасники дуже хвилювалися, команда отримала багато нового досвіду, адже до цього "Парадокс" ніколи не брав участь у змаганнях обласного рівня. Ця перемога є результатом нашої сумлінної багаторічної праці, але також слід зазначити, що цього б не було без наших тренерів: Ніколаєвої С.О. та Котяк Н.В., які колись повірили в нас, а зараз завжди допомагають і підтримують. "За плечима вже багато різних перемог, але ця поки що є найзначнішою", - зазначила капітан команди Терентьєва Єлизавета.

На жаль, цього разу командам "Олімп" та "Галілео" не пощастило, і вони зазнали поразки.

Але, як кажуть, - "крізь терни до зірок".
Тож побажаємо всім командам наснаги та подальших перемог!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________Терентьєва Єлизавета

Кiлькiсть переглядiв: 283