Міжнародна учнівська науково-практична конференція "Україна очима молодих"

/Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/2.jpg/Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/1.jpg10 травня 2017 року у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулось урочисте відкриття Міжнародної науково-практичної конференції учнів-членів Малої академії наук "Україна очима молодих".

З вітальним словом до учасників засідання звернувся Ректор Університету, професор Володимир Мельник, висловивши, зокрема, подяку кожному, хто долучився до організації і проведення заходу.

/Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/01.jpgЗа словами Ректора, численні заходи Малої академії наук готують учнів не тільки до наукового, а й до соціального життя, загартовуючи, зокрема, вміння твердо і послідовно обстоювати свої переконання і принципи у сучасному непростому світі.

Заступник директора Національного центру "Мала академія наук України" Тетяна Пещеріна побажала учасникам конференції реалізувати свій потенціал і розповіла про численні наукові проекти МАН, спрямовані на забезпечення умов для інтелектуального, духовного і творчого розвитку молоді.

/Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/02.jpgДиректор КЗ ЛОР "Львівська обласна академія наук учнівської молоді" Іванна Бородчук відзначила, що конференція відбувається вже сім років поспіль і щоразу учасники залишаюся задоволеними, про що свідчать численні позитивні відгуки юних академіків. Привітавши молодь, Іванна Антонівна побажала їм цікавих доповідей, плідних дискусій і гарних вражень від перебування у Львові.

Також учасників конференції привітала директор Департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, висловивши сподівання, що теперішні досягнення школярів є тільки початком довгого шляху наукових звершень.

Під час пленарного засідання конференції з науковими доповідями перед школярами виступили знані в Україні і світі вчені – професор Українського католицького університету Ярослав Грицак, член-кореспондент НАН України, проректор з наукової роботи ЛНУ ім. Івана Франка, професор Роман Гладишевський, директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ "Львівська політехніка" Ірина Ключковська і декан економічного факультету Львівського університету Ростислав Михайлишин.

11 травня 2017 року відбулися секційні засідання Міжнародної учнівської науково-практичної конференції "Україна очима молодих". Усього в конференції у цьому році взяло участь 76 учасників із 22 регіонів України, за винятком Закарпатської і Вінницької областей.

В секції "Запровадження технологій із відновлюваної енергетики та енергоефективності у промисловості та життєвому секторі" (на прикладі вашого регіону) виступило 15 доповідачів, які представляли 12 різних областей України. В усіх доповідях розглядалися проблеми, які є актуальними для окремих регіонів так і України в цілому, зокрема, питання створення та використання альтернативних джерел енергії, екологічного транспорту.

Від Олександрійського колегіуму в конференції з доповідями взяли участь Овечко Олександр (10-А клас) та Чесницький Данило (10-В клас), які отримали сертифікати учасників Міжнародної учнівської науково-практичної конференції "Україна очима молодих".

/Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/3.jpg /Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/4.jpg /Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/5.jpg /Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/6.jpg /Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/7.jpg /Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/8.jpg

/Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/9.jpg /Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/10.jpg /Files/images/2016-2015/mjnarodna_konferentsya_ukrana_ochima_molodih/11.jpg

Вітаємо юних академіків та бажаємо нових наукових знахідок!

Кiлькiсть переглядiв: 262