Авторська майстерня

/Files/images/do_100-rchchya_vosuhomlinskogo/avtorska_maysternya/0_2.jpg/Files/images/do_100-rchchya_vosuhomlinskogo/2.gif

/Files/images/do_100-rchchya_vosuhomlinskogo/avtorska_maysternya/1.jpg/Files/images/do_100-rchchya_vosuhomlinskogo/avtorska_maysternya/3.jpg

9 жовтня в Олександрійському колегіумі працювала авторська майстерня за темою "Творча реалізація педагогічних ідей В.Сухомлинського в умовах інноваційної освіти". Досвідом роботи поділилися Олена Юріївна Маркова та Світлана Олексіївна Маркова.


/Files/images/do_100-rchchya_vosuhomlinskogo/avtorska_maysternya/2.jpg/Files/images/do_100-rchchya_vosuhomlinskogo/avtorska_maysternya/4.jpgВ.О. Сухомлинський:
"Учителя не випадково називають високим іменем народним. Його мудрість творить те складне, що прийнято називати наступністю поколінь".


Твори В.О.Сухомлинського – це хрестоматія з етики. Їх актуальність важлива завжди, бо Василь Олександрович хотів, щоб всі діти виростали чуйними, працьовитими, любили і поважали своїх батьків, свою Батьківщину, свою рідну землю.

Кiлькiсть переглядiв: 361