Перемога слухачів КМАНУМ у Всеукраїнській Олімпіаді з філософії

/Files/images/2017-2018/peremoga_sluhachv_kmanum_u_vseukransky_olmpad_z_flosof/0.jpg16 - 18 листопада у міжнародному центрі дитячої наукової творчості "MANLabCamp" відбулася ІV Всеукраїнська Олімпіада з філософії. Організаторами заходу є Національний центр "Мала академія наук України" спільно з факультетом філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова з метою популяризації філософської освіти та заохочення молоді до творчого, креативного і критичного мислення. Олімпіада проводилась у формі написання філософського есе. Темою цьогорічної Олімпіади була "Екологічна свідомість".

Близько 2600 учнів 8-11 класів із 22 областей України подали свої роботи на І (заочний етап). Журі визначило 46 робіт, авторів яких було запрошено до очного етапу. Серед них 3 юних філософи – слухачі Кіровоградської МАН: Терентьєва Єлизавета, Маліо Яна, Стеценко Тетяна.

У перший день заходу 16 листопада – Всесвітній день філософії, учасники мали можливість познайомитися, розказати про свої регіони, відкрити для себе світ філософії.

Увечері, на урочистому відкритті та представленні команд, молодь взяла участь у дискусіях та обговореннях, переглядали фільм з наступним обговоренням. На другий день заходу, поки учні писали есе, дорослі навчалися: кандидат філософських наук, доцент Адаменко Надія провела майстер-клас для вчителів "Філософування та фасилітація". А ввечері, поки журі перевіряло конкурсні роботи, учасники заходу мали можливість взяти участь у воркшопі "Екологічна свідомість та ІТ технології".

/Files/images/2017-2018/peremoga_sluhachv_kmanum_u_vseukransky_olmpad_z_flosof/1.jpg /Files/images/2017-2018/peremoga_sluhachv_kmanum_u_vseukransky_olmpad_z_flosof/2.jpg /Files/images/2017-2018/peremoga_sluhachv_kmanum_u_vseukransky_olmpad_z_flosof/3.jpg /Files/images/2017-2018/peremoga_sluhachv_kmanum_u_vseukransky_olmpad_z_flosof/4.jpg

/Files/images/2017-2018/peremoga_sluhachv_kmanum_u_vseukransky_olmpad_z_flosof/5.jpg /Files/images/2017-2018/peremoga_sluhachv_kmanum_u_vseukransky_olmpad_z_flosof/6.jpg /Files/images/2017-2018/peremoga_sluhachv_kmanum_u_vseukransky_olmpad_z_flosof/7.jpg

Перемога слухачки МАН

У заключний день Олімпіади, під час урочистого закриття, оголошено переможців конкурсу. Щасливим став він і для Кіровоградщини – Терентьєва Єлизавета, слухачка секції "Валеологія" (кер. секції Сунько І.В.) КМАНУМ посіла ІІ призове місце та пообіцяла, що у наступному році повернеться за І місцем!

Вітаємо переможицю Олімпіади!
Бажаємо нових зіркових злетів!

Детальніше: http://man.gov.ua/ua/activities/vseukrayinska_olimpiada_z_filosofiyi_2017

Кiлькiсть переглядiв: 444