Змагання з карате кіокушинкай в м. Вінниця

/Files/images/2018-2019/zmagannya_z_karate_kokushinkay_v_m_vnnitsya/1.jpg14-15 грудня відбулися останні змагання 2018 року з карате кіокушинкай в м. Вінниця. Відкритий Кубок серед дорослих, відкритий Всеукраїнський Турнір серед юнаків та дівчат та відкритий Чемпіонат України серед ветеранів зібрали близько 200 спортсменів з багатьох областей України. Від СК «СПАРТА-17» до збірної команди Кіровоградської обл. увійшли Бенько Діана, Ліонова Олександра, Слинько Михайло (виступали серед юнаків та дівчат), Капінус Андрій та Слинько Сергій (змагались серед ветеранів). Олійник Богдан, один з наймолодших суддів цих престижних змагань. Богдан навчається в ОНВК в 11-му класі, має декілька років суддійської практики на багатьох змаганнях, виконав свою роботу вправно і без зауважень.
Слинько Михайло змагався серед хлопців 2003-2004 років народження, виграв одну зустріч і потрапив у чвертьфінал, але в другому двобої програв і залишився з 5 місцем. Дівчата Діана та Олександра змагалися в одній ваговій (понад 60 кг) і віковій (2003-2004) категорії по круговій системі. Кожна з дівчат провела три зустрічі, одна з яких була між собою.

Діана була наймолодшою спортсменкою в цій категорії, проте зуміла виграти один двобій у старшої, досвідчинішої спортсменки зі Львова і піднялась на третю
сходинку п’єдесталу. /Files/images/2018-2019/zmagannya_z_karate_kokushinkay_v_m_vnnitsya/2.jpgОлександра три тижні тому приймала участь у Чемпіонаті Європи 2018, де була п’ятою, тому на цьому турнірі була досить добре підготовлена. Вона впевнено виграла три двобої, один з яких достроково, і посіла перше місце.
Порадував своїм виступом Капінус Андрій, який працює вчителем фізичного виховання в ЛІТі. В його ваговій категорії було 11 спортсменів. За вихід у півфінал Андрій зумів виграти у черкаського суперника з чорним поясом третього ступеня.
Нажаль, зустріч за вихід у фінал Андрій програв, хоча рішення суддів було сумнівним. Третій двобій тривав один раунд, в якому домінував, тому судді не вагались, віддаючи перемогу Андрію і як результат — третє місце на чемпіонаті.
Слинько Сергій провів також три двобої, один з яких виграв достроково, другий з оцінкою «вазарі», третій тривав один раунд і знову перемога була на боці олександрійця. Восьмий рік поспіль Сергій піднімається на найвищу сходинку п’єдесталу Чемпіонату України в своїй категорії.

Два золота і дві бронзи з національних змагань — гарний подарунок
від олександрійських «спартанців» для рідних, близьких та вболівальників.

Підготував спортсменів Слинько Сергій.
Вітаємо тренера та спортсменів з перемогою!

Кiлькiсть переглядiв: 263