Повернутися до звичайного режиму

В Олександрійському колегіумі відкрили спортивний майданчик для міні-футболу

Відкрили спортивний майданчик 3 квітня на базі НВК "Олександрійський колегіум – спеціалізована школа" відбулося відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям для міні-футболу. Об’єкт було збудовано у рамках державного проекту "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України" за рахунок співфінансування з державного та міського бюджетів.

В урочистостях взяли участь поважні гості: голова Кіровоградської ОДА С. Кузьменко; міський голова С.Цапюк та начальник управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації В.Таборанський.

Звертаючись до присутніх, Степан Кирилович зазначив, що створення нового майданчика – приємна подія для нашого міста, адже олександрійцям подобається футбол і активний спосіб життя. Міський голова підкреслив, що сьогодні влада усіх рівнів приділяє увагу розширенню мережі спортивних об’єктів, адже розуміє, що майбутнє – це діти, а нація успішна лише тоді, коли вона здорова.

Під час заходу присутні вшанували пам’ять випускника колегіуму Олександра Козенка, який загинув у зоні АТО.

Після цього на новому майданчику виступили спортивні і художні колективи закладу.

/Files/images/2018-2019/v_oleksandryskomu_kolegum_vdkrili_sportivniy_maydanchik_dlya_mn-futbolu/01.jpg /Files/images/2018-2019/v_oleksandryskomu_kolegum_vdkrili_sportivniy_maydanchik_dlya_mn-futbolu/02.jpg /Files/images/2018-2019/v_oleksandryskomu_kolegum_vdkrili_sportivniy_maydanchik_dlya_mn-futbolu/03.jpg /Files/images/2018-2019/v_oleksandryskomu_kolegum_vdkrili_sportivniy_maydanchik_dlya_mn-futbolu/04.jpg /Files/images/2018-2019/v_oleksandryskomu_kolegum_vdkrili_sportivniy_maydanchik_dlya_mn-futbolu/05.jpg

Новозбудований майданчик використовуватиметься для проведення занять
учнів колегіуму, тренувань вихованців ДЮСШ №2
та громадських організацій фізкультурно-спортивного спрямування.

Кiлькiсть переглядiв: 323