Повернутися до звичайного режиму

Військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура") стрімко набуває популярності як дієва форма позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, є важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.

Метою гри "Джура" є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

Активними учасниками гри вже не перший рік є команда колегіуму під керівництвом учителя фізичної культури та предмету "Захист Вітчизни" Тухаря В.М. У змаганнях міського етапу, що відбулись минулого тижня, наш колектив юнаків та дівчат як завжди був на висоті. Команда продемонструвала високий рівень патріотизму, злагодженість, чіткість, швидкість у прийнятті складних рішень. А у змаганнях зі стройової підготовки ми були найкращі. Степан Мартиненко вразив усіх присутніх своїми командирськими здібностями.

Джура1 Джура2

Джура3 Джура4

Джура5

Вітаємо команду та вчителя з вдалим виступом.
Бажаємо успіхів та перемог у майбутньому.

Кiлькiсть переглядiв: 294