Повернутися до звичайного режиму

Команда Олександрійського колегіуму стала чемпіоном U12

Як повідомляє сайт Асоціації аматорського футболу України (ААФУ) команда Олександрійського колегіуму стала чемпіоном U12.

У Бердянську завершилися Всеукраїнські змагання з футболу "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola" сезону 2018/2019 у віковій категорії гравців U12.

У турнірі боролися шкільні команди з Олександрії, Кременчука, Новоград-Волинського, Бердянська, Первомайська, Рівного, Красилова та Харкова.

Перемогу у турнірі здобула команда Олександрійського колегіуму. У фінальному матчі з рахунком 1:0 вона перемогла вихованців ЗОШ-51 м. Харкова.

Одним з кращих гравців фінального турніру було визнано Олександра Ляшенка (7-А клас).

Після завершення фінального матчу відбулася урочиста церемонія нагородження учасників змагань фінального турніру. Усі гравці вісьмох команд-фіналістів отримали пам’ятні подарунки від ААФУ, футбольні м’ячі та призи від Української асоціації футболу. Усі команди отримали комплекти ігрової форми.

/Files/images/2018-2019/komanda_oleksandryskogo_kolegumu_stala_chemponom_U12/1.jpg /Files/images/2018-2019/komanda_oleksandryskogo_kolegumu_stala_chemponom_U12/2.jpg /Files/images/2018-2019/komanda_oleksandryskogo_kolegumu_stala_chemponom_U12/3.jpg

/Files/images/2018-2019/komanda_oleksandryskogo_kolegumu_stala_chemponom_U12/4.jpg /Files/images/2018-2019/komanda_oleksandryskogo_kolegumu_stala_chemponom_U12/5.jpg

Перемога у турнірі 'Шкіряний м'яч'


"Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola" – всеукраїнський футбольний турнір серед шкільних команд, який проводиться Асоціацією аматорського футболу України спільно з Федерацією футболу України. Ці змагання організовуються у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України і входять до програм спортивно-масових заходів українських шкіл. Турнір є спадкоємцем всесоюзних змагань із футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч", які ведуть свою історію з 1965 року. Змагання на всеукраїнському рівні знову розпочалися у 1998 році. З того часу і до сьогодні турнір очолює ветеран київського "Динамо", кращий футболіст СРСР 1966 року, заслужений майстер спорту Андрій Біба.


Просування активного способу життя серед підлітків місцевих громад є головною метою турніру. Молодь отримує чудову нагоду для самореалізації та здійснення мрій.


Кiлькiсть переглядiв: 220