Семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів

23 жовтня 2019 року в НВК "Олександрійський колегіум - спеціалізована школа" відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів з теми "Сучасні траєкторії виховання в освітньому просторі".

Із вступним словом до учасників семінару звернувся директор закладу Авраменко Олександр Миколайович.

З особливостями організації освітнього та виховного простору в закладі ознайомила присутніх Резніченко Людмила Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи.

Учасники семінару мали змогу побачити практичну реалізацію новітніх та дієвих традиційних форм виховної роботи у закладі.

Цікаво було поспілкуватися з гостями закладу, з учнями та колегами – педагогами з м.Раунен (Німеччина). Досвідом міжнародної співпраці поділилися Малишева Наталія Вікторівна та Троян Марина Сергіївна.

Доповнили практичну частину семінару тренінги з академічної доброчесності в освітньому середовищі (Даценко Олександр Васильович), з юридичного супроводу діяльності вчителя (Лисюк Лариса Павлівна), з педагогіки партнерства (Севастяненко Світлана Олександрівна).

Зарядитись позитивними емоціями учасники семінару змогли під час майстер-класу вчителя мистецтва Демешка Миколи Філімоновича.
Ранкова зустріч, демонстрація вагомих здобутків та потенціалу закладу, впровадження інноваційних форм роботи педагогів і, наостанок, зворушливий виступ хору хлопчиків – це яскраві моменти творчої зустрічі заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів.

/Files/images/2019-2020/semnar_zastupnikv_direktorv_z_vihovno_roboti_ta_pedagogv-organzatorv/1.jpg /Files/images/2019-2020/semnar_zastupnikv_direktorv_z_vihovno_roboti_ta_pedagogv-organzatorv/2.jpg /Files/images/2019-2020/semnar_zastupnikv_direktorv_z_vihovno_roboti_ta_pedagogv-organzatorv/3.jpg

/Files/images/2019-2020/semnar_zastupnikv_direktorv_z_vihovno_roboti_ta_pedagogv-organzatorv/4.jpg /Files/images/2019-2020/semnar_zastupnikv_direktorv_z_vihovno_roboti_ta_pedagogv-organzatorv/5.jpg

Присутні висловили вдячність за проведення семінару,
за представлення практичних форм
та новітніх технологій виховання особистості учнів.

Кiлькiсть переглядiв: 267