Новий спортивний майданчик

/Files/images/2016-2015/sportivniy_maydanchik_za_peremogu/0_1.jpgНові яскраві турніки, шведська стінка, бруси, теннісні столи, стійки для гри у волейбол і баскетбол та кілька тренажерів відтепер у розпорядженні учнів Олександрійського колегіуму. Новий спортивний майданчик заклад отримав в рамках участі у ѓрантовому конкурсі від Фонду Кличка.

Учениця 11-В класу Пилипенко Валерія дізналася з мережі Інтернет про цей конкурс і запропонувала взяти участь у ньому. Ініціатива дівчини була підтримана адміністрацією, класним керівником Севастяненко С.О. та учнями колегіуму. Презентація закладу потрапила у двадцятку найкращих. Учні з нетерпінням чекають на відкриття майданчика, щоб випробувати тренажери та вдосталь погратися.

/Files/images/2016-2015/sportivniy_maydanchik_za_peremogu/1.jpg На встановлення майданчику не було залучено жодної копійки бюджетних коштів. Комплекс маємо завдяки ініціативності учнів. Додатковий інвентар у вигляді волейбольної сітки, боксерської груші та рукавиць зберігаєтиметься у школі. Його будуть використовувати на уроках фізкультури.

На облаштування майданчиків у монтажників пішло два неповних дні. Напередодні подібний комплекс було встановлено на подвір’ї ЗНЗ №10. 28 жовтня ще один комплект встановлять в Аджамці. Таким чином із двадцяти ѓрантових майданчиків три приїхали до нашої області. Два з них – в Олександрію!

Новий майданчик

Дякуємо організаторам конкурсу та ініціативі учнів!
Вітаємо з перемогою у конкурсі та гарним надбанням!

Кiлькiсть переглядiв: 295