Освітній проєкт "Відкривай Україну"

/Files/images/2019-2020/osvtny_prokt_vdkrivay_ukranu/1.jpg "Відкривай Україну" – є комплексним проєктом із освітньою і конкурсною кладовою. Географія проєкту охоплює всю Україну – учасниками можуть стати і школярі великих міст, і маленьких сіл. В проєкті може взяти участь команда із 10 учнів 7-11 класів. В проєкті діє формула "1 школа – 1 команда".

Що потрібно зробити, щоби взяти участь в Освітній проєкт "Відкривай Україну"? Насамперед сформувати шкільну команду!

Хто може брати участь у проєкті?

1. УЧАСНИКИ - учні шкіл з 7 по 11 клас: мінімальна кількість зареєстрованих школярів з однієї школи має бути 10 осіб - 2 учні з 7 класу, 2 учні з 8 класу, 2 учні з 9 класу, 2 учні з 10 класу, 2 учні з 11 класу.

(Якщо у школі немає необхідних класів для участі в проєкті, напишіть нам на пошту vu.zkvu@gmail.com і ми допоможемо сформувати вам команду)

2. МЕНТОРИ – вчителі шкіл. Домовтеся з улюбленим вчителем, що він (чи вона) буде ментором, наставником вашої команди. Ментор теж має зареєструватися.

Після 20 лютого команда буде отримувати інструкції в свій профіль у нас на платформі https://vidkruvai.com.ua/

А потім розпочнеться велика гра - ми разом з вами будемо вчитися втілювати свої ідеї та змінювати на краще свої школи, міста і села. Ті, хто дійде з нами до фіналу, візьмуть участь у великому фестивалі в Києві зі своїми улюбленими музикантами та отримають можливість виграти навчальну поїздку закордон.

Повідомляємо про чудові можливості для школярів: https://vidkruvai.com.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 205