Увага, конкурс "Новорічні мрії"!

/Files/images/2016-2015/konkurs_novorchn_mr/1.jpgТелеканал "Контакт-ЛТД", газета "Городской курьер" та інформаційний портал "Олександрійські новини" оголошує про початок щорічного традиційного конкурсу для дітей "Новорічні мрії", в якому можуть взяти участь талановиті олександрійці віком від 5 до 17 років.

Цього року конкурс "Новорічні мрії" проходить у трьох номінаціях: "Лист", "Малюнок" та "Сувенір".

У номінації "Лист" варто написати історію про те, як будуть святкувати новий рік у майбутньому, наприклад, через 20 років. Листи приймаються як в паперовому, так і в електронному вигляді. Мова історій - українська чи російська.

Для участі у номінації "Малюнок" необхідно намалювати помічника Діда Мороза. Це може бути будь-хто: Снігуронька, олень, сніговик, білочка чи їжачок. Малюнок можна приносити у редакцію у паперовому вигляді чи надсилати скан-копію на електронну скриньку. Малюнок можна малювати олівцями, фарбами чи фломастерами, на аркуші формату А4.

У номінації "Сувенір" варто принести у редакцію власноруч зроблену композицію на новорічну тему. Це можуть бути прикраси на ялинку, новорічні іграшки чи святкові елементи декору.

Є обов’зкові умови конкурсу для учасників всіх номінацій. У листі повинно зазначитись ім’я, прізвище, вік, коротка інформацію про свої захоплення, а також номер телефону аби ми могли повідомити вам про перемогу у конкурсі. Кожна дитина може взяти участь у всіх трьох номінаціях та надіслати не більше як дві роботи в кожну з номінацій. Переможці конкурсу отримають пам’ятні сувеніри від творчих майстрів Олександрії, а також солодощі та сюрпризи від медіагрупи.

Найкращі малюнки, листи та фото сувенірів будуть розміщені в газеті "Городской курьер" та на сайті "Олександрійські новини". А про переможців буде відзнятий сюжет для телеканалу "Контакт-ЛТД".

Конкурс "Новорічні мрії" Подарунки для переможців

Чекаємо Ваші листи та малюнки на нашій електронній скринці gorkur@i.ua
Сувеніри можете приносити у редакцію за адресою:

вул. Героїв Сталінграда, 23 б (двоповерхова будівля біля кафе "Охотничий домик").

Прийом робіт на конкурс "Новорічні мрії" триває з 1 листопада до 20 грудня.
Телефон для довідок: 096-16-57-001.

Кiлькiсть переглядiв: 430