Повернутися до звичайного режиму

Апробація антикорупційних інструментів



У вересні 2020 року учні та учениці 10-го класу НВК "Олександрійський колегіум - спеціалізована школа" стали активними учасниками антикорупційних уроків та антикорупційного квесту. Хочу відзначити, що розроблені матеріали зацікавлюють не тільки вчителів, а й викликають великий інтерес у підлітків, які готові змінювати і розвивати нашу державу.



/Files/images/2020-2021/aprobatsya_antikoruptsynih_nstrumentv/1.jpg Думки та висловлювання десятикласників:/Files/images/2020-2021/aprobatsya_antikoruptsynih_nstrumentv/2.jpg

Софія: "Антикорупційні уроки - актувальні та своєчасні, вони готують на до майбутнього життя. Тільки знищивши корупцію, можна побудувати нову європейську державу, громадяни якої будуть не корумповані, а чесні у своїх справах та відносинах".

Вікторія: "Процес апробації АУ та АК дуже сподобались. Завдяки ним я розширила знання про корупцію, але тепер виникає питання, наскільки готові громадяни України розпочати з себе, щоб запобігти проявам корупції".

Ілля: "У нашому класі було проведено декілька антикорупційних уроків. Працювали у формі уроку, так і у формі квесту, в ігровій формі. Найбільше сподобалась ігрова форма проведення уроку, так урок проходив швидше, веселіше і так краще засвоювались знання. На цих заняттях я дізнався для себе багато нового та частково змінив своє ставлення щодо корупції вцілому. Я вважаю, що такі уроки повинні проходити у кожному класі, адже майбутнє України за нами і в нашій країні не повинна процвітати корупція".

Кiлькiсть переглядiв: 150