Розпочали з перемоги у Всеукраїнському відкритому змаганні з картингу серед школярів

/Files/images/2020-2021/rozpochali_z_peremogi_u_vseukranskomu_vdkritomu_zmagannya_z_kartingu_sered_shkolyarv/1.jpg/Files/images/2020-2021/rozpochali_z_peremogi_u_vseukranskomu_vdkritomu_zmagannya_z_kartingu_sered_shkolyarv/2.jpg/Files/images/2020-2021/rozpochali_z_peremogi_u_vseukranskomu_vdkritomu_zmagannya_z_kartingu_sered_shkolyarv/4.jpgТрадиційно наприкінці весни розпочинаються Всеукраїнські відкриті змагання з картингу серед школярів.

А ще й з нагоди 30 річчя ТСО України 21 по 23 травня в м. Полтава проходили Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) з картингу І етап (ІV ранг).

Серед учасників змагань, що представляли місто Олександрію був вихованець Будинку дитячої та юнацької творчості, учень 10-А класу колегіуму Севастяненко Владислав.

За підсумками змагань Севастяненко Влад здобув І місце у Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) з картингу І етап (ІV ранг), клас картів «125 коробка» та ІІ місце у І етапі відкритого Чемпіонату ГО «ТСО України» з картингу, присвяченого 30 річчю ТСО України, у класі картів «125 коробка».

Медалі картингістів (Новини 25.05.2021) Вітаємо нашого переможця та бажаємо йому успіхів у подальшій боротьбі за золоті медалі чемпіонату.

Кiлькiсть переглядiв: 173