Вітаємо переможців конкурсу "Новорічні мрії"!

/Files/images/2016-2015/konkurs_novorchn_mr/1.jpg27 грудня у студії телеканалу "Контакт-ЛТД" відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу "Новорічні мрії". Нагадаємо, що цей конкурс традиційно до Нового року проводить Телеканал "Контакт-ЛТД", газета "Городской курьер" та інформаційний портал "Олександрійські новини".

Цього року конкурс "Новорічні мрії" проходив у трьох номінаціях: "Лист", "Малюнок" та "Сувенір".

Прийом робіт на конкурс "Новорічні мрії" тривав з 1 листопада до 20 грудня. За цей час до редакції надійшло 17 історій, 26 сувенірів та 54 малюнка. Обирати кращі роботи було не просто, адже важко оцінити дитячу фантазію.

Отже, хто ж став переможцями конкурсу "Новорічні мрії"? У номінації "Лист" перемогу здобула 12-річна Катерина Мирончук (7-В клас). У номінації "Сувенір" перемогу здобув восьмирічний Владислав Аксененко (2-В клас). Напередодні церемонії нагородження хлопчик відсвяткував свій восьмий день народження, тому наші подарунки були приємним сюрпризом до його свята. Владислав приніс на конкурс гарну ялинку оформлену у техніці декупаж. У номінації "Малюнок" переміг восьмирічний Захар Терещенко. На його думку найкращі помічники Діда Мороза – це сніговик та ведмедик. Членів журі вразили не лише самі помічники, а й те, що малюнок, на відміну від інших, був об’ємним.

Переможці новорічних мрій

Вітаємо переможців конкурсу "Новорічні мрії"
та бажаємо натхнення для нових творчих здобутків!

Кiлькiсть переглядiв: 321